Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Bos en ben 54 jaar, heb een lieve man en twee prachtige zonen van 21 en  19 jaar oud en een hond Muna (bruine Labrador). Sinds 1 juni 2010 ben ik officieel gestart met Praktijk Feeling Nature. Heel mijn leven ben ik onbewust en later bewust op zoek gegaan naar wie ik ben en waarom ik anders ben dan anderen. Na de geboorte van onze jongste zoon werd dit nog heftiger omdat hij ook anders is dan anderen. Het begon al met zijn overgevoeligheid voor (baby)voeding, zijn eczeem, zijn huilbuien en zijn abnormale angstbuien (bijv. Sinterklaastijd, verjaardag, vakanties, etc.). Hoe ouder onze zoon werd hoe beter ik alles begon te begrijpen van mijzelf maar zeker dat van onze zoon. Steeds meer problemen (vooral agressiviteit) kwamen te voorschijn op school en aan het thuisfront. Door medische hulp en medicijnen kon het allemaal bij onze zoon onderdrukt worden.

Mijn gevoel gaf duidelijk aan dat we verder hulp moesten gaan zoeken. Na een lange zoektocht zijn we bij Gezondheidscentrum Natural Body Balance (zie www.natural-body-balance) bij medium Marion gekomen. Ze heeft niet alleen onze zoon maar ook ons als ouders geholpen. Het is beslist niet gemakkelijk, voor een kind dat hooggevoelig is en “meer ziet”, goede hulp daarbij is echt noodzakelijk. Wat ik hier mee wil zeggen is dat er meer aan de hand is dan vele mensen denken, gooi het niet te ver weg als je kind of hooggevoelig is, geloof hen, ze hebben het al moeilijk genoeg.
Daarna heb ik me een aantal jaren helemaal verdiept in deze karaktereigenschap en o.a. de opleiding coach nieuwetijdskinderen (coach hooggevoelige kinderen) gevolgd. Mijn ervaring is dat het geweldig is om te weten waarom je zelf anders bent en hoe je hiermee kunt omgaan. Dankzij onze zoon ben ik er achter gekomen wie ik ben en waarom ik zo ben.
Ik weet zeker dat er nog zoveel kinderen zijn die geholpen kunnen worden en op de juiste manier gecoacht kunnen worden samen met hun ouders. Helaas is hooggevoeligheid iets wat onbegrepen is. Onbegrip is een heel pijnlijk iets, het kwetst tot in het diepst van je ziel en geeft een hartverscheurend verdriet. Dat is ook de reden dat ik deze praktijk ben gestart.
Ik heb daarnaast nog een cursus gevolgd in magnetiseren, energetisch opereren en aromatherapie en aromamassage. In december 2011 heb ik de NEI coach opleiding afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen en in oktober 2012 heb ik mijn NLP diploma behaald. Dus aarzel niet en maak een afspraak.
Ik begrijp je en je bent altijd welkom in mijn praktijk!

Liefs, Monique Bos

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut