Monique Bos ontvangt een Sensing Star Award

Onlangs heeft Monique van het magazine SENSING de SENSING STAR AWARD ontvangen.
Waarom een Sensing Star?
Om het gevoel van waardering weer terug te brengen in de samenleving, eens meer stil te staan bij de ander. Een blijk van waardering geeft de ander maar ook jezelf enorm veel energie en vreugde.
Naar aanleiding van het verhaal dat door één van de cliënten van Monique, aan Sensing Magazine is gestuurd, heeft de redactie van Sensing Magazine besloten om aan Monique een Sensing Star Award uit te reiken als blijk van waardering.
“Mijn dochter van 9 jaar is hoog sensitief, althans dat bleek uiteindelijk na een aantal jaren “vechten”. Door de scheiding heb ik vele problemen ondervonden met mijn dochter, en wist ik niet meer wat ik met haar aan moest. Ze was extreem onzeker, voelde zich buitengesloten en had totaal geen vriendinnetjes op school of in de buurt. Ik had inmiddels de maatschappelijk werkster van de basisschool ingeschakeld en de huisarts, maar deze wilde medicijnen voorschrijven. Toen kwam ik in contact met Praktijk Feeling Nature van Monique Bos. Zij is zelf ook hooggevoelig en zij was bereid om mijn dochter en zelfs mij ook weer op het juiste pad te brengen. Nu, anderhalf jaar verder zie ik weer twinkelingen in mijn dochters ogen, ze is ontzettend lief, open en heeft vele vriendinnetjes en heeft duidelijk weer zin in alles! Zelfs haar angsten zijn helemaal verdwenen. Ik had nooit verwacht dat zonder medicatie iemand haar zou kunnen helpen maar dat deed Monique dus wel. Daarom vind ik dan ook dat Monique een Sensing Star verdiend, ze is onze grote reddende engel geweest en nog steeds. Zonder Monique zat mijn dochter waarschijnlijk aan een boel medicatie en hadden we ons nooit verdiept in hooggevoeligheid, nu weten we wat er gebeurt met haar en weet ik hoe ik met haar om kan gaan.”
Monique was totaal verrast door deze mooie Award en ziet het dan ook als een kroon op haar werk.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *