Praktijk Feeling Nature bestaat 7 jaar!

Dit is zo bijzonder, door het helpen van je eigen zoon, kom je tot de ontdekking dat het ook mogelijk is om andere mensen te helpen. Je gaat je daar in verdiepen, volgt diverse cursussen, je zegt je vaste baan op, en je start op 1 juni 2010 je eigen praktijk. Van daaruit ga je nog meer opleidingen volgen om de mensen op zo’n mooie manier en met zo’n speciale technieken te kunnen helpen (o.a. NEI methodiek). Nog steeds levert het iedere dag zoveel bijzondere momenten op tijdens de behandelingen in mijn praktijk. In deze 7 prachtige jaren heb ik me zelf ontwikkeld  tot waar ik nu sta en ben ontzettend trots en dankbaar dat ik in deze 7 jaren al ruim 2800 verschillende mensen heb mogen helpen uit heel Nederland en Belgie. Wat kun je veel voor mensen betekenen! Echt heel mooi. Inmiddels is dit niet alleen bij het helpen van mensen gebleven maar geef ik al geruime tijd cursussen en begeleid ik (NEI) coaches die startende zijn.

Ik hoop dit werk nog vele jaren te mogen blijven doen. Op naar de volgende 7!

Groetjes, Monique Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *