Hoi, ik ben Monique Bos

Mijn naam is Monique Bos en ben 58 jaar, heb een lieve man en twee prachtige zonen van 25 en 23 jaar oud en een hond Muna (bruine Labrador). Sinds 1 juni 2010 ben ik officieel gestart met Praktijk Feeling Nature. Heel mijn leven ben ik onbewust en later bewust op zoek gegaan naar wie ik ben en waarom ik anders ben dan anderen.

Na een lange zoektocht ben ik bij Gezondheidscentrum Natural Body Balance (zie www.natural-body-balance) bij medium Marion gekomen. Zij hielp mij om mijn puzzelstukjes te leggen en mij te coachen met mijn hooggevoeligheid. Daarna heb ik me een aantal jaren helemaal verdiept in deze karaktereigenschap en o.a. de opleiding coach nieuwetijdskinderen (coach hooggevoelige kinderen) gevolgd. Mijn ervaring is dat het geweldig is om te weten waarom je zelf anders bent en hoe je hiermee kunt omgaan.

Ik weet zeker dat er in deze tijd nog zoveel kinderen zijn die geholpen kunnen worden en op de juiste manier gecoacht kunnen worden samen met hun ouders. Helaas is hooggevoeligheid iets wat onbegrepen is. Onbegrip is een heel pijnlijk iets, het kwetst tot in het diepst van je ziel en geeft een hartverscheurend verdriet. Dat is ook de reden dat ik deze praktijk ben gestart om met name de hooggevoelige kinderen te helpen maar inmiddels help ik in alle leeftijden mensen met hooggevoeligheid.
Ik heb daarnaast nog een cursus gevolgd in magnetiseren, energetisch opereren en aromatherapie en aromamassage.
In december 2011 heb ik de NEI coach opleiding afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen en in oktober 2012 heb ik mijn NLP diploma behaald.
Dus aarzel niet en maak een afspraak, ook wanneer je twijfelt of je kind hooggevoelig is of dat je het zelf misschien bent. Ik wil je graag als persoon daarmee helpen, maar ook als ouder.
Ik begrijp je en je bent altijd welkom in mijn praktijk!

Liefs, Monique Bos

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut