Mind Eye Power methode

Nieuw!

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) een trauma. Dit doe ik met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft deze methode zijn krachtige werking.
Op deze manier kan je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In “een ogenblik” schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de “buikhersenen”, het intelligente hart en het geheugen van de cellen.
De verbinding tussen hoofd-hart-buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Het mooi is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creeert een nieuwe, ondersteunde en meer gezonde levenshouding.
Er vindt een verschuiving plaats; actueel trauma naar herinnering, van probleem naar levensles, van stress naar evenwicht, van angst naar vertrouwen, van een staat verdediging naar een staat van groei.

Sinds 15 juni 2018 ben ik Mind Eye Power Practitioner.

Duur sessie: ca. 1,5 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *