Praktijk Feeling Nature 8 jaar

TROTS, dat ben ik zeker op wat ik heb neergezet en hoeveel mensen ik in deze 8 jaren heb mogen helpen met allerlei klachten in allerlei leeftijden van 14 dagen oud tot 90 jaar, man of vrouw, kind of volwassenen, het maakt niet uit.
Als een olievlek is mijn klantenbestand gegroeid en komen de klanten uit heel Nederland en Belgie. Daarnaast geef ik ook al een aantal jaren cursussen, die keer op keer goed bezet zijn. Dit jaar ben ik zelfs begonnen met coachen van nieuwe therapeuten om hun te helpen met het opstarten van een eigen praktijk. Kortom Praktijk Feeling Nature is volop in beweging op allerlei fronten. Iets waar ik enorm trots op ben en mijn klanten hiervoor zeker wil bedanken!

Groetjes, Monique Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *