Praktijk open tijdens deze lockdown

 

Tijdens deze Corona periode (of deze lockdown periode) is mijn praktijk vanaf 4 januari jl weer open. Ik ben hier erg blij mee omdat ik merk dat de mensen deze hulp erg nodig hebben tijdens deze moeilijke periode. Er ontstaat zoveel angst, onzekerheid, boosheid etc. Allemaal emoties waardoor je lichaam of je gedrag last van kan krijgen.  Mocht u een afspraak willen maken dan kan dat via telefoon of whatsapp 0626303247 of via het invullen van het contactformulier.

Mocht u liever niet  in de praktijk willen komen in deze periode, dan is het ook mogelijk een behandeling via videobellen te doen of  een behandeling op afstand te laten doen door mij door middel van een foto die u dan door stuurt naar mij.

groetjes, Monique Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *